Top

А ЗАЩО НЕ?!...

ИМАМЕ ЖЕЛАНИЕТО.
ИМАМЕ ОПИТА.
ИМАМЕ СРЕДСТВАТА.

Правим мебели по поръчка повече от 25 години с желание и любов. Щастливи сме да работим това, което обичаме. Имахме късмета да срещаме себеподобни и да останем заедно. Имахме силата да сме настойчиви през цялото време и затова днес имаме средствата да осъществим всеки проект, с който се захванем. Не сме огромна компания, даже според закона сме “малко предприятие” и така ни харесва.

ЗАЩОТО

МЕБЕЛИ ГРУДЕВ Е

МАГАЗИН ЗА МЕБЕЛИ? - НЕ.

Има такива, знаете ги, и има достатъчно мебели в тях.

СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН? - НЕ.

Нямаме амбиция и необходимата подготовка да Ви предложим настилки, мазилки, завеси, декорация и всичко останало, което оформя вътрешните пространства. Затова пък, имаме знания за функции, дизайн на мебели, материали и механизми за тях. Ще ви консултираме с удоволствие и ще предложим най-подходящото за вас.

ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА? - ДА.

Проектира, изработва, доставя и монтира кухня, спалня, детска стая, офис, клиника, гардероб, шкафове всякакви по размер…каквото, за където ви трябва.

А на вас какво за къде ви трябва?

ЗАЩОТО ПРОЕКТИРАМЕ

Проектираме вашите мебели – кухня, спалня, детска стая, гардероб, шкафове всякакви, според вашите желания, съобразно мястото, нашите технологични възможности, определения бюджет и избраните материали.

ЗАЩОТО ПРОИЗВЕЖДАМЕ

Произвеждаме в собствена база в Търговище. Машини сме осигурили и обновявяме периодично, производствен екип работи под ръководството на основателя на фирмата, както е от самото начало.

ЗАЩОТО ДОСТАВЯМЕ

Доставяме със собствен транспорт, доставката (за обекти между Варна и Търговище) винаги е включена в цената и не е до входа. Поддържаме устойчиви партньорски отношения с професионалисти в пренасянето, за да сме спокойни, че всичко ще стигне на място невредимо.

ЗАЩОТО МОНТИРАМЕ

Монтираме доставеното обзавеждане с грижа и старание, за да получите точно това, което сте поръчали. Поддържаме два постоянни монтажни екипа от по двама души и имаме доверие на всеки от тях.

ИЗПЪЛНЕНИ ПРОЕКТИ

Разгледайте
95
ГЪВКАВОСТ
100
АНГАЖИРАНОСТ
100
ОТГОВОРНОСТ
97
ОПИТ